Μπαλατσινου : Τζενη Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας ... / Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Μπαλατσινου : Τζενη Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας ... / Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. This opens in a new window. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα. Από το απόγευμα της τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους.

Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Τζένη μπαλατσινού και βασίλης κικίλιας © intime news/καπανταησ δημητρησ. Λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Τζένη Μπαλατσινού: Aπίστευτη αποκάλυψη για την καριέρα της ...
Τζένη Μπαλατσινού: Aπίστευτη αποκάλυψη για την καριέρα της ... from www.mononews.gr
Η τζένη μπαλατσινού μέσα από αυτή την ανάρτηση ευχήθηκε στον γιο της, μάξιμο, που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 14 ετών. Φως και αγάπη!», έγραψε η περήφανη μανούλα. Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα. Με λιγοστούς καλεσμένους στο ιερό σπήλαιο της αποκάλυψης στην πάτμο, βάφτισαν τον γιο τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας το σάββατο 10 ιουλίου. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά «δεσμά» του γάμου, το απόγευμα της κυριακής στο λυκαβηττό. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού.

Η τζένη μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον βασίλη κικίλια, για τον σύντροφό της, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μαζί.

Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση! Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον ιερό ναό των αγίων ισιδώρων στο. Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του γιου της με τον βασίλη κικίλια. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Τζένη μπαλατσινού και βασίλης κικίλιας © intime news/καπανταησ δημητρησ. Φως και αγάπη!», έγραψε η περήφανη μανούλα. Με λιγοστούς καλεσμένους στο ιερό σπήλαιο της αποκάλυψης στην πάτμο, βάφτισαν τον γιο τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας το σάββατο 10 ιουλίου. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Μπορούμε να πούμε ότι τα έχετε. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε.

Λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους. Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η μπαλατσινού ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση!

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας ...
Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας ... from i0.wp.com
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον ιερό ναό των αγίων ισιδώρων στο. Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν. Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα. Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση! Η τζένη μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον βασίλη κικίλια, για τον σύντροφό της, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μαζί. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού.

Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση. Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού μιλάει πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της. Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Ποιος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού. Την πορεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Από το απόγευμα της τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους. Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Οι νονοί του μικρού παναγιώτη αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, ηλίας καντζούρης, ο γιος της τζένης μπαλατσινού, μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη.

Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση! Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Οι νονοί του μικρού παναγιώτη αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, ηλίας καντζούρης, ο γιος της τζένης μπαλατσινού, μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη.

Τζενη Μπαλατσινου : Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού ...
Τζενη Μπαλατσινου : Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού ... from www.youweekly.gr
Η τζένη μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον βασίλη κικίλια, για τον σύντροφό της, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μαζί. Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού μιλάει πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε. Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η μπαλατσινού ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία. Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά «δεσμά» του γάμου, το απόγευμα της κυριακής στο λυκαβηττό.

Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα.

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση. Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση! Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού. Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Φως και αγάπη!», έγραψε η περήφανη μανούλα. Η τζένη μπαλατσινού μέσα από αυτή την ανάρτηση ευχήθηκε στον γιο της, μάξιμο, που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 14 ετών. Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους. Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν.

0 Komentar

Đăng nhận xét